Metode de Plată

Plata Online cu Card Bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).
Dacă ați ales metoda de plată Online prin Card Bancar este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

  • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului 3D Secure elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
  • 3D Secure asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

 

Plata prin Transfer Bancar

Pentru efectuarea plății prin Transfer Bancar, te rugăm să menționezi la detaliile plății numărul comenzii. Date necesare pentru Plata prin Transfer Bancar vor fi afișate după finalizarea comenzii.

 

Plata în Numerar la Livrare

Poți alege și plata în numerar curierului care efectuează livrarea.

*Plata în Numerar la Livrare nu este disponibilă pentru comenzile ce includ plante vii. Pentru orice comandă ce include plante vii, te rugăm să alegi Plata Online cu Card Bancar sau Plata prin Transfer Bancar.