Iazuri la Comandă

Despre noi şi despre ceea ce facem

Aveţi încredere în serviciile noastre! Tot ce facem, facem din pasiune!

Amenajăm iazuri la comanda, bălţi piscicole pecum şi servicii de întreţinere iazuri şi acvarii, transport de peşti în tara şi în străinatate, documentaţie în domeniu şi alte servicii conexe.

Societatea a luat naştere din iniţiativa a unor oameni cu o experienţă internaţională în domeniul irigaţiilor respectiv executarea lacurilor decorative şi iazuri. Dispunem de specialişti cu peste 10 ani de experienţă în domeniul irigaţiilor şi iazurilor, astfel putem pune la dispoziţia potenţialilor clienţi iazuri la comandă şi sisteme complete de irigat. Pe lângă materialele şi accesorile pentru irigat societatea pune la dispoziţia clienţilor şi materiale necesare înfiinţării lacurilor decorative şi iazuri, de cea mai bună calitate, de la producători precum OASE, Firestone, cât şi pompe, agrofolie, dozatoare destinate unor scopuri diverse, s.a.m.d.

Totodată testăm mai multe tehnologii noi, care odată ce reuşim să le stăpânim, le recomandăm cu încredere potenţialilor noştri cumpărători (tehnologii noi care nu există la ora actuală pe piaţă). Prioritatea noastră e să oferim clienţilor noştri tehnologia care li se potriveşte cel mai bine, la un preţ cât mai accesibil. Este foarte important pentru noi ca produsele pe care le comercializăm să fie de cea mai bună calitate, sa fie cât mai uşor de implementat şi să aibă o durată de utilizare cât mai mare. Dispunem de 18 importatori externi din toată lumea şi 12 importatori interni pentru a putea asigura cea mai mare diversitate de materiale şi echipamente pentru irigat respectiv lacuri decorative şi iazuri din Centrul Europei. Datorită diversităţii mari de produse, ne rezervăm dreptul să nu evidenţiem în lista noastră de produse, toate produsele pe care noi le putem importa ci doar acele categorii de produse care pe baza experienţei noastre şi a clienţilor noştrii au cel mai bun raport preţ-calitate.

Dorim să păstram cu clienţii noştri cele mai bune relaţii de colaborare, pentru a le putem fi de folos în alegerea de produse şi indicaţii tehnice. Dacă în lista noastră de produse nu găsiţi un anume produs de care aveţi nevoie sau nu sunteţi decis care din produsele noastre vi s-ar potrivi cel mai bine, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi pe e-mail sau telefonic. Pentru orice client de specialitate, oferim asistenţă în mod gratuit. Conform solicitarilor efectuam şi lucrări de implementare a materialelor comercializate de noi sau în cazul cumpărării de materiale asiguram schiţa de montaj, respectiv instalator şef şi utilaj lucru, contra cost. Pentru comercianţi, peisagişti, pepiniere, producători agricoli acordăm diferite reduceri de preţ.

Apa naturală vie este un loc important într-o grădină. Un lac sau iaz proiectat şi realizat frumos care se asortează ca marime şi aspect cu mediul din jur poate fi o nestemată a grădinii. Un luciu al apei linistit, un pârâu sau susurul lin al unui joc de apă poate avea o acţiune benefică asupra starii psihice a omului. Un lac sau iaz în gradină este o minunaţie vie, deoarece suprafaţa apei reînprospătează mediul înconjurător, îmbunătăteşte clima în zilele calde de vară deasemenea asigurând şi un mediu de viaţă pentru animale şi plante acvatice. Poate să vă redea atmosfera atât a unui pârâu montan sau a unei faleze mediteraniene.

Cu ajutorul firmei noastre aceste plăceri se pot realiza şi la casa Dvs. Tot ce este necesar pentru realizarea unui lac de grădina sau iaz, la noi se pot achiziţiona. Acordam ajutor în reînoirea configuraţiei lacurilor sau iazurilor mai vechi sau chiar refacerea ecosistemului.

La realizarea lacurilor sau iazurilor luăm în considerare toate dorinţele clientului. Produsele acvamecanice OASE au o funcţionare sigură ce rezultă din experienţa de ani de zile care a dus la dezvoltarea tehnologică şi la realizarea unor consumuri energetice reduse fiind lider mondial în aceste produse. Folia de cauciuc pentru lacuri Firestone PondGard este la fel de cea mai bună calitate, fiind cel mai popular izolant pe piaţa mondială. Deasemenea se pot găsi ultimele noutăţi tehnologice testate într-o gama variată. Pe baza lacurilor naturale şi lacul nostru construit va fi conceput ca un ecosistem cu plante şi peşti dar pe langa acestea mai trebuie ţinut cont şi de alţi factori că să avem un lac sănătos. Înainte de realizarea lacului trebuie să ne gândim la urmatoarele:

  • În ce parte a grădinii sa fie lacul?
  • Ce mărime şi ce formă sa aibă?
  • Ce fel de lac am dori (lac doar cu plante, lac cu caraşi aurii, lac cu crapi koi, lac de scăldat fără peşti)
  • De cât timp şi de ce resurse financiare dispuneţi pentru construcţie şi exploatare?
  • Doriţi şi alte adăugări la lac (stâncărie, pârâu, cascadă, fântână arteziană)?

Pentru mărimea lacului merită gândit că la dimensiuni mai mici timpul necesar întreţinerii este mai mare. În cazul în care excavaţiile la viitorul lac se execută de beneficiar pot aparea multe greşeli pe care vi le atenţionam spre evitare.

  • La groapa realizată cu pereţi aproape verticali nu vom putea pune plante şi chiar în cazul unui sol destul de îngheţat există riscul surpării malului ceea ce va duce la mărirea dimensiunilor lacului după remediere.

Vă aşteptăm cu drag! Contactaţi-ne aici!

Vizitati si galeria noastra foto aici.