Cum comand?

Instrucţiuni pentru comenzile online

- Caută produsul dorit folosind casuţa de căutare din partea de sus - mijloc a site-ului. Tastează cuvinte cheie care fac referire la produsul dorit, iar produsele relevante vor apărea într-o listă interactivă. De exemplu, "hrană koi" sau "acvariu".

- Poţi naviga prin categoriile de produse de pe site făcând click pe una din categoriile afişate în meniul din partea stângă

- Poţi adăuga un produs în coşul tău de cumpărături apăsând butonul "Cumpără", afişat pe pagina şi în dedesubtul fiecarui produs. De asemenea, poţi specifica câte bucăţi din produsul respectiv vrei sa adaugi în coş folosind căsuţa "Cantitate".

- Când doreşti să finalizezi comanda, poţi merge în "Coşul de cumpărături" folosind "Vezi coşul", link care apare când treci cu mouse-ul peste coşul tău de cumpărături în partea dreapta sus, în colţul site-ului. De asemenea, poţi ajunge în coşul tău făcând click pe icoana omulet din meniul de sus stânga > "Coş de cumpărături". În "Coşul de cumpărături" poţi vizualiza un sumar, poţi adăuga, şterge sau modifica cantităţile produselor.

- Pentru livrare şi facturare poţi opta pentru crearea unui cont persoană fizică, juridică sau poţi comanda fără cont. Alege una din opţiunile afişate bifând bulinuţa şi completeaza datele. Daca ai deja un cont creat in urma unei comenzi mai vechi, te poti loga cu adresa ta de e-mail si parola specificate in urma acelei comenzi.

- După completarea datelor la toţi paşii, apasa butonul "Continuă".

- După mesajul de confirmare al comenzii, vei primi un email cu datele comenzii.

Pentru orice fel de întrebări, suport tehnic în finalizarea comenzilor, comenzi telefonice sau sfaturi în privinţa achizitionării de produse nu ezita să ne contactezi.