Coșul este gol!

Silicon Dow Corning 881 negru-310ml-bax 12buc Silicon
Silicon Dow Corning 881 negru-310ml-bax 12buc
660,00 Lei
Cumpără

Silicon Dow Corning 881 negru-310ml-bax 12buc

  • Silicon Dow Corning 881 negru-310ml-bax 12buc Silicon

  • Cod Produs: 171205124053
  • Tip: Nou
  • Producător: Dow Corning
Stoc Epuizat
660,00 Lei Fără TVA: 554,62 Lei

Temperatura de aplicare-° C +5 până la +30 ° F

° F +41 până la +86

Timpul de lucru 5 minute
Gravitație specifică 1.1g / ml

Rata de întărire 23 ° C (73,4 ° F), 50% R.H.

Timp de uscare la sticla cu o grosime 3mm=1zi

Timp de uscare la sticla cu o grosime 8mm=7 zile

2mm grosime S2 clopot (ISO 37) CTM137A

E-Modulus 100% - 0,50​ MPa

Rezistență la dilatatie MPa > 2 CTM99E

Duritate de duritate, Shore A 28

Materialul de etanșare din silicon de înaltă rezistență Dow Corning® 881 este un material de etanșare cu o singură componentă, adecvat în special pentru lipirea sticlei, unde este necesară o legătură rigidă, de înaltă rezistență, împreună cu o întărire rapidă și o rezistență ridicată la contactul cu UV și apă. Nu este adecvat pentru aplicațiile geamurilor structurale.

CUM SE UTILIZEAZĂ
Pregătirea suprafeței Asigurați-vă că suprafețele ce urmează a fi etanșate sunt curate, uscate, solide și fără grăsimi, praf și alte contaminanți care ar putea afecta aderența. Suprafețele pot fi curățate și degresate prin ștergerea cu un solvent adecvat, cum ar fi Dow Corning® R40 Universal Cleaner, pe o lavetă curată și o cârpă care nu lasă scame înainte de aplicarea materialului de etanșare.

Notă: Când utilizați orice solvent, întotdeauna
asigurați o ventilație adecvată. Evitați căldura, scânteile și flăcările deschise. Observați și urmați-i pe toți cei din jurul montarii sa nu aibe reactii adverse.

Zonele de mascare adiacente articulațiilor trebuie mascate cu bandă pentru a preveni contaminarea substraturilor și pentru a asigura o linie de etanșare îngrijită. Banda de mascare trebuie scoasă imediat după prelucrare.

Asigurați umplerea completă a stutului de la tub pentru a preveni prezența bulelor. Etanșantul trebuie să aibă o grosime minimă de 1 mm. Se recomandă o sculă triunghiulară de etanșare în interiorul spațiului.

Lățimea de îmbinare a materialului de etanșare trebuie să fie proiectată astfel încât să permită capacitatea de mișcare a agentului de etanșare. La proiectarea îmbinărilor cu ajutorul acestui produs, lățimea minimă trebuie să fie de 6 mm. Pentru îmbinările cu lățimea de 6-12 mm, este necesară o adâncime de etanșare de 6 mm. Pentru îmbinările de peste 12 mm, trebuie folosit un raport de lățime la adâncime de 2: 1. În situațiile în care sunt necesare îmbinări filetate, este recomandat un minim de 6 mm de mușcătură de etanșare pe fiecare substrat. Pentru dimensiuni mai mari de 25 mm, vă rugăm să contactați Dow Corning pentru asistență tehnică.

Excesul de etanșare poate fi curățat de  unelte și de suprafețe neporoase sau puteti folosi pentru curatare Dow Corning R40 Universal Cleaner. Aveți grijă să nu deteriorați suprafețele din plastic sau cele acoperite. Alternativ, siliconul întărit poate fi îndepărtat prin desprindere, tăiere sau prin alte mijloace mecanice. Aveți grijă să nu deteriorați suprafețele din plastic sau cele acoperite.

Adaugă un review
Spune-ți parerea acordând o notă produsului
Acordă o notă

Opinia ta:

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota:

Nu știi despre ce să scrii?

  • Spune-ne daca iti place sau nu ce ti-ai luat.
  • Se ridica la nivelul asteptarilor tale?
  • Esti multumit de raportul calitate pret?
  • Daca ai recomanda si altora acest produs.

Livrarea se face prin curier rapid în 24-48 ore. Firma de curierat GLS.

Pentru produsele care NU beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT, taxa de transport variază în funcţie de cantitatea şi greutatea coletului astfel:

2kg = 20 lei

2-10kg = 25 lei

10-20kg = 30 lei

20-30kg = 35 lei

30-40kg = 45 lei

Preturile sunt cu TVA!

Pentru mai multe detalii sau negocieri va rugam sa ne contactati AICI

Produse asemănătoare

Etichete: silicon, dow, corning, 881, negru-310ml-bax, 12buc

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții