Coșul este gol!

Osmoza inversa-RO NPS FV  Osmoza pentru apa
Osmoza inversa-RO NPS FV
360,00 Lei
Cumpără

Osmoza inversa-RO NPS FV

  • Osmoza inversa-RO NPS FV  Osmoza pentru apa

  • Cod Produs: RONPSFV
  • Tip: Nou
  • Producător: Aquili
7 zile
360,00 Lei Fără TVA: 302,52 Lei

Osmoza inversă este o tehnologie care profită de capacitatea anumitor membrane semi-permeabile de a separa substanțele dizolvate din apă. Presiunea alimentării cu apă forțează apa prin membrană; Apa pură (filtrată) este astfel separată de apa conținând săruri dizolvate (concentrat). Membranele osmotice cele mai performante (cele construite cu poliamidă și polisulfonă) acționează ca bariere nu numai pentru săruri și alte substanțe anorganice, ci și pentru substanțe organice cu greutăți moleculare mai mari de 100;.Acestea constituie, prin urmare, o excelentă apărare împotriva micro-poluanților, a pesticidelor, a materialelor pirogenice, a virușilor și a bacteriilor care pot fi conținute în apă.


Această tehnologie a fost disponibilă doar recent pentru tratarea apei, dar și-a dovedit rapid valoarea și într-un timp scurt a fost adoptată pe scară largă datorită caracteristicilor sale de versatilitate, performanțe excelente și ușurință în utilizare. Avantajele osmozelor inverse: Apă pură, mereu disponibilă Fără săruri și substanțe nocive Cost foarte scăzut de utilizare: de la 1-2 eurocenți pe litru Ușor de folosit Ecologic Lucrări fără energie electrică și fără aditivi chimici Nu necesită o pompă, utilizează doar presiunea alimentării cu apă din retea Membranele testate la 25 ° C, 4,8 bari, 2000 ppm ca condiții standard de testare.


Datorită condițiilor de funcționare diferite de aceste standarde în care au fost efectuate testele, producția reală poate fi aproximativ jumătate din teoretică. Acest lucru se întâmplă la fiecare osmoză inversă obișnuită. Date tehnice: Apa osmotică - sistemele de apă reziduală sunt setate la raportul ideal testat de la 1 la 4 Presiunea de lucru 3 - 8 bari Temperatura 1 - 30 ° C Material de membrană Polyamide / Polysulphone TFM Rata de reținere a sării 98 - 99% Valoarea pentru apa tratata 10 - 40 micro siemens Continutul pachetului Cartus Sedimente Cartus Carbon Cartus Rasina NPS Membrana 50gal/zi Furtun Cheie Reductie pentru conectare la retea


Etichete: sistem, instalatie, osmoza, inversa, kit, aquili, reverse, osmosis, unit, nps, acvariu, apadulce, recif, reef, plante, corali, 190lpzi, cartus, sedimente, cartus, carbon, activ

Adaugă un review
Spune-ți parerea acordând o notă produsului
Acordă o notă

Opinia ta:

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota:

Nu știi despre ce să scrii?

  • Spune-ne daca iti place sau nu ce ti-ai luat.
  • Se ridica la nivelul asteptarilor tale?
  • Esti multumit de raportul calitate pret?
  • Daca ai recomanda si altora acest produs.

Livrarea se face prin curier rapid în 24-48 ore. Firma de curierat GLS.

Pentru produsele care NU beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT, taxa de transport variază în funcţie de cantitatea şi greutatea coletului astfel:

2kg = 20 lei

2-10kg = 25 lei

10-20kg = 30 lei

20-30kg = 35 lei

30-40kg = 45 lei

Preturile sunt cu TVA!

Pentru mai multe detalii sau negocieri va rugam sa ne contactati AICI

Produse asemănătoare

Etichete: Osmoza, inversa-RO, NPS, pentru, apa, Aquili

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții