Coșul este gol!

MINERAL BLACK SOIL 5kg Benibachi substrat
MINERAL BLACK SOIL 5kg
137,00 Lei
Cumpără

MINERAL BLACK SOIL 5kg

  • MINERAL BLACK SOIL 5kg Benibachi substrat

  • Cod Produs: a9BMBS5
  • Tip: Nou
Pe stoc
137,00 Lei Fără TVA: 137,00 Lei

MINERAL BLACK SOL 

Granulare: PUTERE, sub 1,5 mm

Mai jos sunt tipurile de substrat datorate granulării lor.

Solul mineral Benibachi este un substrat pentru creveți, plante de acvariu și pești tropicali, bogat în acizi organici naturali, minerale și nutrienți. Susține eficient dezvoltarea creveților, microflorei și microfaunei în acvariu, are un efect pozitiv asupra dezvoltării sistemului de rădăcini și creșterea plantelor de acvariu.

Cel mai mare avantaj al solului mineral Benibachi este compoziția sa. Solul mineral Benibachi a fost obținut exclusiv din materii prime naturale, bogate în minerale, vitamine, aminoacizi și nutrienți. Toate avantajele substratului au fost obținute prin alegerea materiilor prime naturale, fără aditivi artificiali.

Creveții obțin beneficii enorme din utilizarea solului mineral Benibachi, mediul își îmbunătățește creșterea și dezvoltarea corespunzătoare, mineralele conținute în mediu susțin procesul de mulare, purtare de ouă și armură, aminoacizi și vitamine reduc mortalitatea prin crustaceă rezultând dintr-o dietă săracă sau un mediu de viață steril.

Solul mineral Benibachi are o structură naturală neregulată și culoarea pământului închis, datorită căreia creează o scenă fantastică pentru observarea și fotografierea creveților, plantelor și peștilor, subliniind frumusețea și culorile lor naturale.

Caracteristicile substratului și parametrii apei

Solul mineral Benibachi creează un mediu acid, reducând parametrii apei, cum ar fi duritatea carbonatului (Kh) și pH-ul. În același timp, mineralizează ușor apa, crescând conductivitatea (Tds). În orice moment al funcționării acvariului, Solul mineral Benibachi contribuie la accelerarea și evoluția corespunzătoare a ciclului azotului, odată stabilizat acvariul va fi stabil din punct de vedere biologic pe toată durata funcționării sale. Parametrii apei precum pH-ul, Kh se stabilizează la un anumit nivel, în funcție de apa folosită, acești parametri se schimbă foarte lent pe măsură ce substratul îmbătrânește. Substratul este fabricat în tehnologie nouă, întărit la temperatură scăzută, nu absoarbe contaminanții.

destin

Mediul de sol mineral Benibachi este utilizat pe scară largă în acvariile cu apă dulce, este destinat reproducerii clasei înalte de creveți de acvariu, plante acvatice și pești tropicali. Creveții și peștii tropicali preferă un mediu acid pentru viață și reproducere. Pe de altă parte, plantele acvatice obțin o serie de beneficii din condițiile de apă create de Solul Mineral Benibachi, absorb nutrienții pe care îi conține mai rapid și mai ușor, iar procesele metabolice ale plantelor apar corect, astfel creșterea lor este sănătoasă și nedisturbată.

folosire

Turnați Benibachi Bee Max (10g per 30l de apă) și Mironecton Powder (10g per 10l de apă) pe fundul curat al acvariului.

Apoi turnați solul mineral Benibachi, astfel încât grosimea acestuia să fie de 5-8 cm.

Turnați apă și activați filtrul. În acest moment, puteți planta plante sau insera rădăcini cu mușchi, dacă este furnizat.

A doua zi, degradează substratul, folosind o scobitoare, puncționându-l adânc în partea de jos (sticlă) la intervale de 2-4cm pentru a elibera gazele rezultate.

Stabilizează acvariul, stabilizarea durează aproximativ 3-5 săptămâni pentru apa de la robinet sau apa dintr-un filtru cu osmoză inversă (Ro) și aproximativ 1-2 săptămâni pentru apa matură dintr-un acvariu funcțional. Pentru primele 3-5 săptămâni până la stabilizarea completă, înlocuiți 25% din apă o dată pe săptămână. Când amoniacul este zero, stabilizarea este completă.

După stabilizarea acvariului, lăsați creveții și peștele.

* Nu clătiți suprafața înainte de utilizare.

* Apa poate fi tulbure în primele zile.

Adaugă un review
Spune-ți parerea acordând o notă produsului
Acordă o notă

Opinia ta:

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota:

Nu știi despre ce să scrii?

  • Spune-ne daca iti place sau nu ce ti-ai luat.
  • Se ridica la nivelul asteptarilor tale?
  • Esti multumit de raportul calitate pret?
  • Daca ai recomanda si altora acest produs.

Livrarea se face prin curier rapid în 24-48 ore. Firma de curierat GLS.

Pentru produsele care NU beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT, taxa de transport variază în funcţie de cantitatea şi greutatea coletului astfel:

2kg = 20 lei

2-10kg = 25 lei

10-20kg = 30 lei

20-30kg = 35 lei

30-40kg = 45 lei

Preturile sunt cu TVA!

Pentru mai multe detalii sau negocieri va rugam sa ne contactati AICI

Produse asemănătoare

Etichete: MINERAL, BLACK, SOIL, 5kg, Benibachi, substrat

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții