Coșul este gol!

Butelie CO2   BLUE 8l 77,5cm CO2 - nou cu supapă Butelie CO2 pentru acvariu
Butelie CO2 BLUE 8l 77,5cm CO2 - nou cu supapă
590,00 Lei
Cumpără

Butelie CO2 BLUE 8l 77,5cm CO2 - nou cu supapă

  • Butelie CO2   BLUE 8l 77,5cm CO2 - nou cu supapă Butelie CO2 pentru acvariu

  • Cod Produs: Butla co2 8l Aquario Blue
  • Tip: Nou
Suna si afla cand poti intra in
590,00 Lei Fără TVA: 590,00 Lei

Seria Aquario BLUE:

Este o linie de articole și sisteme de CO2 proiectate de acvaristi pentru acvaristi. Toate componentele sunt pregătite pe baza multor ani de experiență, luând în considerare efectul de presiune unic și specific al buteliilor de CO2. Toate produsele Aquario BLUE sunt ușor de utilizat și instalat și garantează o siguranță aprofundată și cuprinzătoare în timpul funcționării și instalării. Soluțiile tehnice sunt construite în funcție de presiunea unică a buteliei umplute cu gaz CO2, garantând durabilitatea instalației de CO2 și dozarea precisă a dioxidului de carbon.Cilindru CO2 Aquario BLUE:

Cilindrul în sine nu este totul. Împreună cu cilindrul în forma sa originală, este livrată o supapă de calitate superioară. Supapa și cilindrul sunt cele care alcătuiesc un produs numit „cilindru Aquario BLUE CO2”. Cilindrii Aquario BLUE sunt fabricați pentru utilizare numai din dioxid de carbon, garantând o siguranță cuprinzătoare în timpul utilizării și instalării.


Atât cilindrul, cât și supapa îndeplinesc toate standardele de siguranță cerute și următoarele certificate:


- supapă cu siguranță de până la 190 BAR

- vopsit conform PN EN 1089-3

- Certificat european - marca Pi

- Are un număr DIN

- ISO

- Legalizare timp de 10 ani în UE de la data producției


Cea mai înaltă calitate este confirmată de garanția de șapte ani oferită la achiziționarea cilindrului. Este demn de remarcat faptul că majoritatea mașinilor produse astăzi au o perioadă de garanție mai scurtă.


Cilindrii pot fi utilizați și umpluți în întreaga UE.


Mâner la îndemână:

O comoditate semnificativă este un mâner la îndemână situat chiar deasupra supapei. Facilitează transportul și instalarea sistemului CO2. În plus, este necesar în unele țări din UE să fie disponibil pentru vânzare. În plus față de facilitarea transportării cilindrului, mânerul protejează supapa împotriva impactului în timpul transportului.


Tricou original de carton și produs:

Cilindrii Aquario Blue se vând cu cutii de carton. Acest ambalaj este perfect pentru transport, iar pereții groși ai cartonului permit livrarea cilindrului prin curier fără a fi nevoie să folosiți ambalaje suplimentare. Tricoul estetic, care este un ambalaj suplimentar separat, arată minunat pe rafturile magazinelor și reflectă perfect natura profesională a produsului.


Date tehnice:

- dimensiuni: înălțime 77,5 cm (78,5 cm cu mâner) / diametru: 14 cm

- capacitate: 8l - 14,2 kgÎntrebări și răspunsuri frecvente:


La ce folosește CO2 într-un acvariu?

Datorită utilizării CO2, suntem capabili să controlăm pH-ul apei și să furnizăm nutrienții necesari pentru fotosinteza plantelor.


Este sigură utilizarea CO2?

Complet și incontestabil. CO2 nu este dăunător. Chiar dacă tot gazul este eliberat într-o cameră închisă, nu se va întâmpla nimic rău. Este același gaz găsit, de exemplu, în apa spumantă.


Cât va dura gazul din butelie?

Depinde de numărul și plantarea plantelor. Presupunând că plantele acoperă aproximativ 75% din substrat - o sticlă de 8l la un acvariu de 500l va dura aproximativ 7-9 luni.


Cilindrul poate fi orizontal?

Nu. Cilindrul de înaltă presiune trebuie să fie vertical. În caz contrar, există riscul înghețării reductorului.


La ce presiune pot rezista cilindrul și supapa. Câți BAR / PSI pot fi încărcați cu gaz CO2?

Cilindrul poate fi încărcat cu maximum 250 Bar. Supapa are o siguranță setată la 190 Bar. Presiunea care ar trebui să fie în cilindrul umplut cu gaz CO2 este de 1000 PSI, care este de aproximativ 60 Bar. Aceasta este presiunea de lucru recomandată a cilindrului și a regulatorului ALBASTRU.


Care este firul?

Burla are un fir care respectă standardele. În 21.8


Dacă cilindrul este legalizat timp de 10 ani, înseamnă că trebuie aruncat după acest timp?

Absolut nu. Puteți extinde legalizarea cilindrilor în orice țară a UE pentru încă 10 ani.Pericolele utilizării kiturilor de casă din componente selectate aleatoriu pentru sudură, stingere a incendiilor și alte origini:

Luând în considerare caracteristicile seriei de produse Aquario BLUE, se poate afirma cu exactitate că este un opus diametral față de produsele utilizate pentru dozarea CO2 care se găsesc în mod obișnuit pe piața poloneză. Diverse articole neoriginale care pot fi găsite cu ușurință la vânzare sunt adesea convertite din produse destinate utilizării în instalații de sudură sau de stingere a incendiilor. Inițial, aceste fabrici sunt adaptate să funcționeze la presiuni de lucru și de ieșire extrem de diferite. Utilizarea acestui tip de modificări prezintă un risc real de dozare imprecisă și inconsistentă a CO2 în acvariu. Consecința acestui fapt este schimbările rapide ale pH-ului apei și o reducere a cantității de oxigen din apă, amenințând astfel viața peștilor și a plantelor.

Adaugă un review
Spune-ți parerea acordând o notă produsului
Acordă o notă

Opinia ta:

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota:

Nu știi despre ce să scrii?

  • Spune-ne daca iti place sau nu ce ti-ai luat.
  • Se ridica la nivelul asteptarilor tale?
  • Esti multumit de raportul calitate pret?
  • Daca ai recomanda si altora acest produs.

Livrarea se face prin curier rapid în 24-48 ore. Firma de curierat GLS.

Pentru produsele care NU beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT, taxa de transport variază în funcţie de cantitatea şi greutatea coletului astfel:

2kg = 20 lei

2-10kg = 25 lei

10-20kg = 30 lei

20-30kg = 35 lei

30-40kg = 45 lei

Preturile sunt cu TVA!

Pentru mai multe detalii sau negocieri va rugam sa ne contactati AICI

Etichete: Butelie, CO2, BLUE, 5cm, nou, supapă, pentru, acvariu

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții