Coșul este gol!

BLACK SOIL [Powder] FULVIC 5kg Benibachi substrat
BLACK SOIL [Powder] FULVIC 5kg
220,00 Lei
Cumpără

BLACK SOIL [Powder] FULVIC 5kg

  • BLACK SOIL [Powder] FULVIC 5kg Benibachi substrat

  • Cod Produs: a6BBSPF5
  • Tip: Nou
Pe stoc
220,00 Lei Fără TVA: 220,00 Lei


BeniBachi SOLUL NEGRU Pulbere FULVICĂ 5kg

BeniBachi

SOL BLACK [POWDER, FULVIC]

Granulare: PUTERE, sub 1,5 mm

Versiune: FULVIC

SUBSTRAT FENOMENAL PENTRU SHRIMPS

Folosit de cele mai mari ferme din Japonia, previne mortalitatea de creveți, are caracteristici unice.

BENIBACHI BLACK SOIL este un substrat de cea mai înaltă calitate pentru creveți de acvariu, fabricat de la zero în Japonia de marca BENIBACHI. BLACK SOIL este un substrat specializat, produs cu tradiție de aproape 15 ani, datorită căruia oferă condiții de viață optime pentru creveții cei mai pretențioși și oferă o calitate constantă neschimbată. Proprietățile unice ale substratului, precum prevenirea mortalității din creveți, facilitează îngrijirea creveților. SOLUL NEGRU menține condiții de apă ușor acide (pH 6 + - 0,5) și creează condiții ideale pentru viața și reproducerea creveților CRS. SOLUL NEGRU este capabil să absoarbă impuritățile, nitrații și fosfații în acvariile nou înființate, datorită cărora purifică apa într-o zi. SOLUL NEGRU conține un set special de aditivi și minerale a căror rețetă este un secret. Datorită acestui fapt, mediul îmbunătățește în mod semnificativ sănătatea creveților și previne mortalitatea prin mușcări eșuate. Efectul pozitiv al creșterii creveților folosind mediul BLACK SOIL se observă aproape imediat. SOLUL NEGRU are o structură neregulată caracteristică datorită căreia creează o scenă perfectă, la fel ca în natură. Substratul are o culoare întunecată optimă, accentuează clar culorile creveților și creează condiții ideale pentru a face fotografii, în special fotografii macro. SOLUL NEGRU își menține proprietățile sale unice cu o grosime minimă de 5,5-6 cm.


FULVIC este o versiune de substrat cu adăugarea Benibachi Fulvic Grain pentru a atinge și mai bine parametrii de pH și GH.


Caracteristici cheie


Substrat cu mulți ani de tradiție, oferă o calitate constantă, neschimbătoare

creează un mediu de viață ideal, acid pentru creveții CRS

proprietăți unice: îmbunătățește sănătatea și reduce mortalitatea

elimină și reduce toate formele de azot

porozitatea uriașă îmbunătățește semnificativ filtrarea biologică

adsorbția ridicată ajută la cristalizarea apei și la eliminarea turbidității

creează o scenă fantastică pentru fotografii

SUMA MINIMĂ RECOMANDATĂ DE SUBSTRAT


30x30x30cm - 5 litri

45x30x30cm - 7,5 litri

60x30x35cm - 10 litri

90x45x45cm - 22 litri

120x45x45cm - 30 litri

SUBSTRATUL DE SOL NEGRU DREPTUL !!!


Utilizarea BLACK SOIL are multe avantaje. În primul rând, menține detritus pe suprafața substratului, ceea ce permite filtrelor să-l absoarbă și să îl elimine prin curățarea filtrului. În al doilea rând, SOLUL NEGRU datorită structurii sale special concepute și a permeabilității controlate susține reducerea naturală a nitraților [Reducerea naturală a nitraților (NNR)], deoarece permite doar un flux foarte lent de apă prin substrat. În plus, doar curgerea foarte lentă a apei prin substrat permite dezvoltarea completă a două straturi ecologice. Stratul superior al substratului BLACK SOIL, care este în contact cu apa circulantă cu oxigen, este puternic populat de bacteriile nitrifiante din genurile Nitrosospira și Nitrospira. Aceste tulpini de bacterii sunt responsabile de transformarea amoniacului letal și a nitriților din creveți în cea mai mică formă de azot sau nitrați (NO3). Fără aceste bacterii, amoniacul și nitriții se vor acumula până la niveluri toxice și vor ucide creveții. Stratul inferior de SOL NEGRU conține și dezvoltă tulpini speciale de bacterii numite bacterii anaerobe. Bacteriile anaerobe trăiesc într-un mediu sărac sau fără oxigen. Aceste bacterii din stratul inferior al substratului BLACK SOIL folosesc molecule de oxigen din nitrat, transformând nitratul (NO3) în gaz volatil (N). Acest fenomen este foarte des observat cu un strat mai gros de SOL NEGRU, deoarece bulele de gaz scapă de pe fundul substratului. SOLUL NEGRU elimină și reduce toți compușii de azot din creveți, dar pentru ca aceste două straturi bacteriene organice să existe, recomandăm un minim de 5 cm mediu, de preferință de 7,5-10 cm și organisme necesare care vor ajuta la filtrarea lentă a apei prin substrat. Substratul BLACK SOIL trebuie să fie suficient de gros pentru a permite bacteriilor nitrifiante Nitrosospira și Nitrospira și alte organisme să reducă oxigenul din apa care pătrunde în substrat înainte ca apa să ajungă la stratul său inferior. Abia atunci bacteriile anaerobe vor atrage oxigenul din molecula de azotat și astfel îl vor reduce la azot volatil. În plus, acest proces este condiționat de structura substratului. De aceea, Benibachi a creat un substrat cu o structură perfectă fină și neregulată, deoarece boabele grosiere și regulate permit o penetrare rapidă a apei între boabe și astfel împiedică stratul de jos cu bacterii anaerobe

Adaugă un review
Spune-ți parerea acordând o notă produsului
Acordă o notă

Opinia ta:

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota:

Nu știi despre ce să scrii?

  • Spune-ne daca iti place sau nu ce ti-ai luat.
  • Se ridica la nivelul asteptarilor tale?
  • Esti multumit de raportul calitate pret?
  • Daca ai recomanda si altora acest produs.

Livrarea se face prin curier rapid în 24-48 ore. Firma de curierat GLS.

Pentru produsele care NU beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT, taxa de transport variază în funcţie de cantitatea şi greutatea coletului astfel:

2kg = 20 lei

2-10kg = 25 lei

10-20kg = 30 lei

20-30kg = 35 lei

30-40kg = 45 lei

Preturile sunt cu TVA!

Pentru mai multe detalii sau negocieri va rugam sa ne contactati AICI

Produse asemănătoare

Etichete: BLACK, SOIL, [Powder], FULVIC, 5kg, Benibachi, substrat

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții