Coșul este gol!

Anihilator pentru alge filamentoase-10KG Intretinerea apei
Anihilator pentru alge filamentoase-10KG
550,00 Lei
Cumpără

Anihilator pentru alge filamentoase-10KG

  • Anihilator pentru alge filamentoase-10KG Intretinerea apei

  • Cod Produs: 16072
  • Tip: Nou
Pe stoc
550,00 Lei Fără TVA: 462,18 Lei
Transport Gratuit
Anihilator pentru alge filamentoase-1KG
 
Cu anihilatorul de alge filamentoase se distrug efectiv algele trudnice. Prin raspindirea imediata a oxigenului activ se distrug chiar si cuiburile de alge filamentoase in doar 24 de ore ( depinzand si de temperatura apei).
 
Ulterior se curata resturile de alge, iar cu ajutorul anihilatorului preveniti cresterea altor alge.
 
La folosirea anihilatorului de alge filamentoase se concentratia de oxigen din apa, ajutand activitatea biologica al filtrului. Deasemenea previne aparitia si raspandirea bolilor parazitare si bacteriologice la pesti.
 
Pentru a combate efectiv, dozati intre 40-60gr /1000 l apa, preferabil in locul afectat. Notati faptul ca la folosire valorile pH si kH initiale sa se incadreze in zona optimala. 
 
Preveniti aparitia algelor filamentoase doar cu anihilatorului pentru alge filamentoase Sfaturi pentru siguranta :
 
 - a nu ingera ;
 
 - periculos la contactul cu ochii.
 
In caz de contact cu ochii se va clati cu apa abundent si consultati doctorul.
 
Recipientul se tine in mediu uscat departe de lumina soarelui sau caldura .
 
Purtati ochelari de protectie, material periculos. A nu se lasa la indemana copiilor. Folosire biocide in siguranta Inainte de folosire cititi informatiile si identificare de produs.
 
Lupta impotriva algelor filamentoase prin ridicarea nivelului de oxigen in apa · Ajuta la reducerea poluantilor biologici.
 
Nu intră sub incidenţa limitării din  Ordonanţa privind cantitatea maximă  de reziduuri
 
• Substanţa se descompune fără  reziduuri.
 
• Fără timp de aşteptare până la  sacrificare (Nu este bioacumulativ)
 
Datorită compoziţiei speciale care stabilizează
 
valoarea pH-lui durata efectului şi efectul substanţei active sunt optimizate. Concomitent se creşte conţinutul de oxigen al apei. 
 
DOMENII DE UTILIZARE
 
Produsul Anihilator pentru alge filamentoase este un produs biocid sub formă de pulbere şi a fost dezvoltat pentru reducerea dezvoltării în masă şi înmulţirii paraziţilor şi algelor în iazurile de producţie.Paraziţii sunt organisme dăunătoare, pentru că ele se pot extinde pe suprafeţe mari. Ele slăbesc peştii, astfel încât populaţia este acut afectată. Ca urmare apar şi îmbolnăviri secundare, cum ar fi bacterioze etc., care conduc la pierderi suplimentare. Cu Anihilator pentru alge filamentoaseaveţi la dispoziţie un produs legal, eficient şi verificat cu care puteţi să vă protejaţi populaţia dvs. de peşte.
UTILIZARE ÎN CAZ DE ALGE FILAMENTOASE
 
Algele filamentoase periclitează piscicultura, mai ales prin îngreunarea recoltării peştelui şi prinderea animalelor.
 
Efect şi avantaje
 
Produsul Anihilator pentru alge filamentoase acţionează la contactul direct cu algele filamentoase. Algele filamentoase sunt distruse în structura lor şi se descompun în decursul a 24 de ore complet. Deja după câteva minute puteţi observa cum algele se descompun şi plutesc la suprafaţa apei. Aici recomandarea noastră este de a le “pescui”, pentru a evita astfel o eliberare a substanţelor nutritive, din care s-ar putea forma din nou alge.
 
Dozare în cazul alegelor filamentoase
 
Aplicare locală 35 – 45 g/m² ape de producţie Aplicare: Împrăştiere pe cuiburile locale de alge filamentoase Pentru a preveni dezvoltări în masă permanente ale algelor filamentoase, ajută numai o evitare consecventă
 
a aportului de substanţe nutritive. În acest sens recomandăm utilizarea produsului nostru Anihilator pentru alge filamentoasela 1 zi după aplicarea produsului Anihilator pentru alge filamentoase.
Mentiune importanta:
 
Acesta este un tratament profesional. Inainte de aplicarea oricarui tratament este important sa verificati caracteristicile apei. Testati apa pt pH, si duritate.  Neluarea in seama a prescriptiilor, precum si necorelarea dozarii cu caracteristicile curente ale apei pot duce la supradozare sau la lipsa efectului!
 
In cazul utilizarii combinate cu alte substante de tratament, va trebui consultat posibilitatea combinarii lor! Modificarea concentratiilor de ioni din apa de catre Anihilator pentru alge filamentoase-, impreuna cu alte substante ce modifica aceasta concentratie, pot duce la o polarizare excesiva (ex. impreuna cu substante similare sau ionizatoare de Cu) sau anihila reciproc Ex. PondZinger )
 
Necesar: (cantitatea difera in f. de tipul tratamentului precum si de caracteristicile apei / pH, duritate, etc)
 
 10kg  pt până la 320m3
25kg pt până la 800m3
500kg pt până la 16.000m3
1.000kg pt până la 32.000m3
Mai ales în lunile de vară, la temperaturi ridicate, când este prea mult nămol în iaz sau populaţie este prea densă, oxigenul poate să devină deficitar şi să conducă la pierderi enorme. Produsul Peridox® de la Söll serveşte la tratarea lipsei acute de oxigen şi regularizează oxigenul existent în apă, astfel preveniţi de exemplu necrozele branhiilor.
 
Efect şi avantaje
 
În caz de lipsă acută a oxigenului Peridox® de la Söll ar trebui împrăştiat direct în apa de producţie. Oxigenul activ creşte imediat după reacţia cu apa.
 
Dozare în cazul lipsei de oxigen: 10 g/m³ ape de producţie furnizează ca. 1,5 mg/litru
 
Aplicare: Împrăştiere pe suprafaţă în apa de producţie.
 
IMPORTANT: A nu se doza nici într-un caz mai mult de 100 g/m³.
 
UNITĂŢI DE AMBALARE
 
Puteţi achiziţiona produsul Peridox® de la Söll în următoarele unităţi de ambalare: 25 kg, 50 kg, 1.000 kg.
 
Vă rugăm să-l depozitaţi în loc uscat, răcoros şi ferit de îngheţ! Simbolizare conform directivei UE 98/8/UE: Utilizarea sigură a biocidelor. Înainte de utilizare citiţi întotdeauna simbolizarea şi informaţiile cu privire la produs. Număr de înregistrare: Of. Federal pentru Protecţia şi Medicina Muncii. Nr. N-30437
Adaugă un review
Spune-ți parerea acordând o notă produsului
Acordă o notă

Opinia ta:

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota:

Nu știi despre ce să scrii?

  • Spune-ne daca iti place sau nu ce ti-ai luat.
  • Se ridica la nivelul asteptarilor tale?
  • Esti multumit de raportul calitate pret?
  • Daca ai recomanda si altora acest produs.

Livrarea se face prin curier rapid în 24-48 ore. Firma de curierat GLS.

Pentru produsele care NU beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT, taxa de transport variază în funcţie de cantitatea şi greutatea coletului astfel:

2kg = 20 lei

2-10kg = 25 lei

10-20kg = 30 lei

20-30kg = 35 lei

30-40kg = 45 lei

Preturile sunt cu TVA!

Pentru mai multe detalii sau negocieri va rugam sa ne contactati AICI

Produse asemănătoare

Etichete: anihilator, pentru, alge, filamentoase-10kg, intretinerea, apei

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții