la comenzile de peste 200 lei beneficiezi de transport gratuit // excluzând ulcioarele de ceramică, nisip și roci

Categorii
SERA SIPORAX 1LITRU (290G)

SERA SIPORAX 1LITRU (290G)

Cod produs: 151209150415
Disponibilitate: Stoc epuizat
30,00 Lei
Fără TVA: 25,21 Lei
       

SERA SIPORAX 1LITRU (290G)

SERA Siporax 1litru (290g) vrac.

Este un mediu filtrant biologic ce poate fi folosit in toate tipurile de filtre: externe, interne sau hang-on.

Data fiind porozitatea sa precum si dimensiunea foarte redusa a canalelor, un litru de Siporax ofera un spatiu de pana la 34 ori mai mare pentru bacterii comparativ cu inelele ceramice obisnuite. Pretul este per litru, 1 litru cantarind 290 grame .

Acvariile neplantate Intr-un astfel de acvariu, tendita NO3 este de crestere continua, ca urmare a descompunerii resturilor organice. In acest caz, un proces de detrificare este binevenit, insa pentru a fi eficient, am avea nevoie de cantitati uriase de material filtrant si de o concentratie mica de oxigen. Iarasi materialul se dovedeste ineficient. O concentratie mica de oxigen nu este benefica pestilor, iar costurile unei cantitati mari de Siporax ar fi ridicate, motiv pentru care schimburile de apa sunt mult mai accesibile si mai sanatoase. Am inceput documentarea pentru acest articol pornind de la o afirmatie pe o face producatorul Sera pe site-ul sau. "Sera Siporax reduce NO3" este afirmatia si pot sa va spun ca este foarte adevarata. Procesul se numeste denitrificare si are loc in urmatoare conditii. In situatia in care bacteriile duc o lipsa de oxigen, ele sunt nevoite sa il extraga din nitrati. Reactia in sine e foarte simpla. 2 NO3- + 10 e- + 12 H+ → N2 + 6 H2O Suprafata uriasa pe care o are Sera Siporax este data de dimensiunea foarte redusa a canalelor. Astfel, apa circula foarte lent si bacteriile sunt intr-o lupta pentru oxigen. Eu personal prefer materialele biologice cu canale putin mai mari, prin care apa trece usor , iar bacteriile fac ceea ce trebuie sa faca: sa transforme NH3/NH4 in NO2 si apoi pe acesta in NO3. De aici incolo voi imparti discutia in doua cazuri distinct

Livrarea se face prin curier rapid în 24-48 ore. Firma de curierat GLS.

Pentru produsele care NU beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT, taxa de transport variază în funcţie de cantitatea şi greutatea coletului astfel:

2kg = 20 lei

2-10kg = 25 lei

10-20kg = 30 lei

20-30kg = 35 lei

30-40kg = 45 lei

Preturile sunt cu TVA!

Pentru mai multe detalii sau negocieri va rugam sa ne contactati AICI

Spune-ţi opinia

Nota:


Online cu card bancar prin EuPlatesc
Carduri de Cumparaturi STAR
Creat și găzduit de Echelon-IT